Inflyttning

Här finns lite generella uppgifter om vad som gäller vid inflyttning.

INFLYTTNING

 Vänersborgshem AB hälsar dig välkommen till din nya lägenhet. Samtidigt vill vi lämna några tips inför inflyttningen.

 Anmäl snarast när du fått fast telefonabonnemang eller nytt mobilnummer

Gör en adressändring på posten eller ring 020-97 98 99 för flyttanmälan. Det går också bra via Internet www.adressandring.se.

Om du har fast telefon skall du anmäla flyttning hos Telia, telefon 90 200 för att undvika eventuellt avbrott i abonnemang.

Som ny hyresgäst ska ni ringa in till Vattenfall (020-820000) och anmäla er som ny kund på elabonnemanget för lägenheten, annars kommer elen att stängas av. Det tar upp till en dag för att få igång elen igen. Anläggningsid finns högst upp på detta blad.

Vill du koppla upp dig till bredband finns tillgång till  ADSL via telefonlinjen. Bor du på Edsgatan 47 finns det även tillgång till comhem

Tänk på att teckna hemförsäkring i fall olyckan skulle vara framme. Det kan vara allt från läckande akvarium till inbrott. Kontrollera att försäkringen är av rätt omfattning och att premierna är betalda.

Om du får ett allvarligare stopp i avloppet, kylskåpet krånglar eller någonting annat inträffar i din lägenhet som du vill ha avhjälpt - ring och felanmäl
tel. 66 123. Telefontid: måndag – fredag 09:00 – 12:00.

Var rädd om din lägenhet. Uppkommet onormalt slitage under din hyrestid blir du ersättningsskyldig för. Undvik alltför många hål med pluggning. Hål får ej göras i kakel. Fönster som har universalfästen för gardinstänger skall kompletteras med rätt typ av fäste för respektive gardinstång.

Sist men inte minst - det är du som ansvarar för lägenheten och för dina gäster som besöker fastigheten.

 Om alla undviker att skräpa ned och städar efter sig i tvättstugan och gemensamma utrymmen ökar det trivseln för oss alla.

 

Några viktiga telefonnummer:

Felanmälan och övrigt:   Måndag - Fredag  Kl. 09.00 - 12.00.

Tel: 0521-66 123

 

Vid felanmälan av AKUTA PROBLEM under icke kontorstid ring:

Spikbussen 0520-330 14

 

UPPLÅSNINGSJOUR,  (öppningskostnad f.n. 400:-)

ring Spikbussen 0520-330 14